GNG Grafiti na gradele 2019.

Grafiti na gradele

Najšareniji i najopušteniji ljetni festival, bolski Graffiti na Gradele ulazi u svoje osmo izdanje!

Festival koji je kroz godine mijenjao vizuru Bola na Braču, dovodio mladost na otok i Boljanima ostavljao umjetnost na zidovima nastavlja sa svojom misijom urbanizacije otoka i odlične ljetne zabave.

Datum koji si pišete u rokovnike je 25. – 27. srpnja! Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom, a građani će se ponovno moći hvaliti da žive u gradu kroz koji ljeti cirkuliraju najveća domaća, regionalna i međunarodna imena ulične umjetnosti, hip-hop glazbe i ljudi nasmiješenih lica i preplanulih tijela.

Najbolji boutique festival u Hrvatskoj, festival o čijoj se atmosferi već naveliko priča po kuloarima, ali tek se na licu mjesta možete uvjeriti da to nisu tek puste priče i da Graffiti na Gradele na prvo, drugo i treće mjesto uvijek stavlja posjetitelje – sve su ovo razlozi da i sljedeće godine spakirate kofere i krenete put Bola.

A ako ste kojim slučajem još uvijek neodlučni, ovdje je i službeni aftermovie koji će vas momentalno uvjeriti da počnete skupljati ekipu i planirate provod života.

 

Datum

25.07.2019 - 27.07.2019

Vrijeme

Cijeli dan
Bijela Kuća

Lokacija

Bijela Kuća
Kategorije

Sljedeći događaj

QR Code

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obaveno popuniti označena polja *

Komentare pregledava Akismet anti spam. · Pravila za komentiranje članaka · Pravila o privatnosti.